Wat biedt Zus & Zo

Wij bieden professionele kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 13 jaar. Dit gebeurt in een gezellige, huiselijke sfeer. Gediplomeerd pedagogisch medewerkers dragen zorg voor de dagelijkse verzorging en bezigheden.

Bij het kinderdagverblijf werken wij met horizontale groepen. De Knabbel & Babbel groep is voor kinderen van 0 - 14 maanden, de Woezel & Pip groep is voor de kinderen van 14 - 30 maanden en de Pim & Pom groep is voor de kinderen van 26 - 48 maanden.

Voorschool Bascule heeft twee voorschoolgroepen.  Elke groep komt drie dagdelen naar de voorschool. Peuters mogen starten op de voorschool als ze 2,5 jaar zijn.

De buitenschoolse opvang werkt met drie basisgroepen deze basisgroepen zijn leeftijdsgebonden. Twee lokalen zijn ingericht voor kinderen van 4 tot 8 jaar en we hebben een 8+ lokaal met uitdagende materialen voor deze leeftijdsgroep. 

Wij zorgen er in de eerste plaats voor dat een kind zich thuis en geborgen voelt bij ons. Daarnaast begeleiden we de kinderen bij het ontdekken van de wereld en hun eigen ontwikkeling. We laten zoveel mogelijk de kinderen zelf oplossingen zoeken en ondersteunen op afstand. Kinderen kunnen zich bij ons in hun eigen tempo ontwikkelen, niets moet. De kinderen krijgen de vrijheid om deel te nemen aan activiteiten die wij aanbieden.

Giraffe
  • Modderdag 2022

    29 juni was het nationale modderdag.

    Lees meer
  • Nationale buitenspeeldag

    Op 09-06-2022 was de nationale buitenspeeldag.

    Lees meer