Het team

 • Leonie Thalen-Mulder

  Hallo, ik ben Leonie Mulder, geboren en getogen in Nieuw Amsterdam op 28 mei 1984 maar op het moment woonachtig in Dedemsvaart.

  lees meer

  Hallo, ik ben Leonie Mulder, geboren en getogen in Nieuw Amsterdam op 28 mei 1984 maar op het moment woonachtig in Dedemsvaart. Hier woon ik samen met mijn man Hugo en onze dochters Sam (08-11-2014) en Jess (31-08-2016) Mijn hart ligt altijd al bij het werken met kinderen en ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen om samen met mijn zus (Bianca) Zus & Zo te starten in februari 2010. Daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende scholen/ kinderdagverblijven en met het geven van volleybaltraining. Wat ik echt leuk vind is volleyballen en natuurlijk het werken met kinderen. Elke dag ga ik weer met een lach richting Nieuw Amsterdam en ben ik weer benieuwd wat voor avonturen we die dag weer gaan beleven!!

 • Bianca Winkel-Mulder

  Hallo, ik ben Bianca Winkel-Mulder geboren 23-10-1981 woonachtig in Nieuw – Amsterdam en getrouwd met Pieter Winkel.

  lees meer

  Hallo, ik ben Bianca Winkel-Mulder geboren 23-10-1981 woonachtig in Nieuw – Amsterdam en getrouwd met Pieter Winkel. Samen hebben wij drie dochters Ilse (21-07-2007), Daniek (19-04-2009), Linde (24-07-2012) en een zoon Rins (07-10-2016). Naast het genieten van mijn gezin, vind ik het heerlijk om ’s avonds tot rust te komen met een goed boek of om nog even een spelletje te spelen. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en ben ik graag buiten, in de tuin, fietsen met de kinderen of naar het bos met onze hond. Na de Pabo heb ik 7 jaar met plezier in het basisonderwijs gewerkt. In 2009 bleek er veel vraag naar kinderopvang in Nieuw Amsterdam / Veenoord. Samen met Leonie ben ik plannen gaan uitwerken en in februari 2010 werden deze plannen werkelijkheid. In 2010 start Zus & Zo met een verticale groep voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 

  We hebben een geweldig, enthousiast team. Wij streven ernaar veel met de kinderen naar buiten te gaan om te ontdekken en te leren. “hoe kan het nu dat de brug omhoog gaat?” of “waarom is die bloem geel?” Elke dag is anders en uitdagend en dat maakt het werken bij Zus & Zo zo leuk!!

 • Suzanne Achterveld

  Hallo allemaal, ik ben Suzanne Achterveld, geboren op 17 juli 1988. Opgegroeid in Nieuw Amsterdam, maar sinds 2012 woon ik in Erica.

  lees meer

  Hallo allemaal, ik ben Suzanne Achterveld, geboren op 17 juli 1988. Opgegroeid in Nieuw Amsterdam, maar sinds 2012 woon ik in Erica. Daar woon ik samen met mijn vriend Frank, onze dochters Emma (april 2014) en Floor (september 2016) en onze 3 katten. Tijdens mijn opleiding aan de Pabo kwam ik erachter dat ik niet voor de klas wilde staan. Wel wilde ik graag met kinderen werken en ze iets leren,  vandaar mijn keuze voor de kinderopvang. Ik werk sinds november 2010 bij Zus & Zo en ga elke dag met plezier naar mijn werk! Ik werk op de voorschool en op de Pim & Pom groep op het kinderdagverblijf. Die combinatie vind ik erg leuk. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en winkel en lees ik graag.

 • Leonie Richir-Bol

  Hallo, ik ben Leonie Richir-Bol (03-05-1984). Ik werk sinds 1 februari 2011 bij Zus & Zo. Ik woon in Erica samen met mijn man Indra, zoon Bing (oktober 2009), dochter Kiki (april 2012) en twee katten.

  lees meer

  Hallo, ik ben Leonie Richir-Bol (03-05-1984). Ik werk sinds 1 februari 2011 bij Zus & Zo. Ik woon in Erica samen met mijn man Indra, zoon Bing (oktober 2009), dochter Kiki (april 2012) en twee katten. Tijdens mijn opleiding SPW 3 Kinderopvang wist ik het zeker, ik heb de juiste keuze gemaakt! Vanaf 2004 ben ik werkzaam in de kinderopvang en dat doe ik nog steeds met heel veel passie en plezier. Wat is er nu mooier dan elke dag met een glimlach naar je werk te gaan. Bij Zus & Zo heb ik gevonden wat ik zocht. De charme van een particulier kinderdagverblijf waar het erg gewaardeerd wordt als je meedenkt, waarin het belang van elk kind of ouder voorop staat. Ik vind het erg leuk om te knutselen, wandelen, voor te lezen, puzzelen, bouwen, knuffelen en natuurlijk traantjes te drogen bij verdriet.

   

 • Anneke Wolbers-de Roo

  Ik ben Anneke Wolbers (06-04-1984). Ik werk sinds 1 september 2012 bij Zus & Zo.

  lees meer

  Ik ben Anneke Wolbers (06-04-1984). Ik werk sinds 1 september 2012 bij Zus & Zo en ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk. Ik woon in Oosterhesselen samen met mijn man Erik en onze zoons Jelmer (februari 2007) en Tijn (juni 2009). Ik werk op de Voorschool en op de BSO. Het enthousiasme van de kinderen is aanstekelijk. De afwisseling vind ik heerlijk, meegaan met wat er op het moment speelt bij de kinderen. Geen dag is hetzelfde. Naast het werken op de groep, ben ik ook pedagogisch coach van de Voorschool en de BSO. Ik ondersteun en begeleid mijn collega's in het pedagogisch handelen. 

 • Sanne Kuipers

  Hallo allemaal! Ik ben Sanne Kuipers, woon in Emmen en ben geboren op 30-12-1992. Sinds februari 2013 ben ik werkzaam bij kindercentrum Zus & Zo

  lees meer

  Hallo allemaal! Ik ben Sanne Kuipers, woon in Emmen en ben geboren op 30-12-1992. Sinds februari 2013 ben ik werkzaam bij kindercentrum Zus & Zo, waar ik het nog altijd ontzettend naar mijn zin heb! De samenwerking met collega's, het meedenken met ouders en het zorgen voor de kindjes is wat ik het liefste doe. Als je met kinderen werkt is elke dag anders, maar juist dat vind ik zo leuk en interessant aan ons beroep. We proberen van elke dag een feestje te maken.

  Buiten mijn werk om vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zelf sport ik meerdere keren per week, maar daarnaast verzorg ik ook verschillende (sportieve) activiteiten voor de gymvereniging in mijn ouderlijk dorp.

  Ik hoop op nog een hele leuke, gezellige en ook leerzame tijd bij Zus & Zo met alle kinderen, ouders en collega's.

 • Alieke Winkelman

  Mijn naam is Alieke Winkelman. ( geboren op: 23-04-1992). Ik woon samen met mijn vriend Hans en ons zoontje Tim ( 21-11-2015) in Westerbork

  lees meer

  Hallo allemaal, Mijn naam is Alieke Winkelman (geboren op: 23-04-1992). Ik werk sinds 1 juni 2013 bij Zus & Zo. Ik woon in Westerbork samen met mijn vriend Hans en onze kinderen Tim (November 2015) en Mara ( Januari 2018). Op dit moment werk ik op de Pim & Pom groep.

  Wat is het genieten om elke dag weer mooie verhalen te horen en samen met de kinderen nieuwe dingen te ontdekken. Want geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken in de kinderopvang zo leuk. 

   

 • Jorien Lufting

  Hallo, mijn naam is Jorien Lufting. Ik ben geboren op 25 oktober 1990 en woon samen met mijn vriend en onze dochter Liva (februari 2017) in Dalerveen.

  lees meer

  Hallo, mijn naam is Jorien Lufting. Ik ben geboren op 25 oktober 1990 en woon samen met mijn vriend en onze dochter Liva (februari 2017) en zoon Lenn (januari 2019) in Dalerveen. In september 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang en vanaf 1 november 2014 werkzaam bij Zus & Zo. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Ik werk voornamelijk op kantoor en waar nodig val ik in op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Ik vind de afwisseling en combinatie in mijn werk erg leuk. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten. Zo voetbal ik bij het damesteam van Dsc'65. Naast voetballen vind ik het leuk om te winkelen en onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin of vriendinnen. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om dingen te organiseren en haal ik hier veel positieve energie uit.

 • Heleen de Jonge

  Hallo allemaal, ik ben Heleen de Jonge en ben geboren op 16-04-1992. Ik ben woonachtig in Emmen.

  lees meer

  Hallo allemaal, ik ben Heleen de Jonge en ben geboren op 16-04-1992. Ik ben woonachtig in Emmen. Ik ben sinds 5 januari 2015 werkzaam bij Zus & Zo. U zult mij voornamelijk zien op het kinderdagverblijf, bij de Woezel & Pip groep. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en te zien welke ontwikkelingen ze doormaken. De spontaniteit en de energie die kinderen hebben geven mij ook energie en plezier in het werken. Verder houd ik van actief bezig zijn en spelletjes.

 • Denise Berends

  Hallo allemaal, Mijn naam is Denise Berends. Ik ben geboren op 7 januari 1998 en woon in Hardenberg.

  lees meer

  Hallo allemaal, Mijn naam is Denise Berends. Ik ben geboren op 7 januari 1998 en woon in Hardenberg. Na 2 jaar stage te hebben gelopen bij Zus & Zo ben ik nu aan het werk als invalkracht sinds april 2017. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en om de verschillende ontwikkelingen te zien bij elk kind. Boekjes lezen, liedjes zingen, knutselen of buitenspelen. Geen dag is hetzelfde maar daar geniet ik van. Ik ga dan ook elke dag met veel plezier richting Zus & Zo. In mijn vrije tijd hou ik ervan om tijd door te brengen met mijn familie of om gezellig met vriendinnen af te spreken of te winkelen.

 • Josien Kuper

  Hallo allemaal, graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Josien Kuper, geboren op 10-06-1990 en ik woon in Emmer-Compascuum.

  lees meer

  Hallo allemaal, graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Josien Kuper, geboren op 10-06-1990 en ik woon in Emmer-Compascuum. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang en dit doe ik nog altijd met veel plezier. Sinds 1 mei 2017 werk ik bij Zus & Zo. Met de kinderen spelletjes spelen, boekjes lezen, liedjes zingen, verzorgingsmomentjes etc. Ik vind het allemaal leuk om te doen! Het is mooi om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar een bijdrage aan te kunnen leveren. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken. Sporten doe ik ook graag. Ik zit op voetbal en vind het leuk om te fietsen op de mountainbike. 

         
         
         
         
         
 • Lindy Bruins

  Mijn naam is Lindy Bruins. Ik ben geboren op 21-09-1993 in Dedemsvaart. Ik woon hier dan ook samen met mijn vriend John, onze zoon Finn (14-11-2016), en onze honden Bowie en Dexx.

  lees meer

  Hallo allemaal!

  Mijn naam is Lindy Bruins. Ik ben geboren op 21-09-1993 in Dedemsvaart. Ik woon hier dan ook samen met mijn vriend John, onze zoon Finn (14-11-2016), en onze honden Bowie en Dexx. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen, een film te kijken, of lekker uit eten te gaan. Vanaf 7 augustus 2017 werk ik bij Zus & Zo als groepshulp. Ik help / ondersteun op de verschillende groepen en ben verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken. Ik werk al een aantal jaren als oppas en ik heb kinderdanslessen gegeven in de gymzaal in Dedemsvaart. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Lekker met ze spelen, knuffelen, lachen, wandelen, knutselen, dansen of zingen.

 • Charlotte Koops

  Hallo, ik ben Charlotte Koops en geboren om 04 maart 1984.

  lees meer

  Hallo, ik ben Charlotte Koops en geboren op 4 maart 1984. Ik woon samen met mijn vriend en 3 kinderen Roan (23-11-2010), Nova (26-05-2013) en Jorn (04-04-2016) in Klijndijk. Naast het genieten van mijn gezin mag ik graag lezen, fietsen en zoek ik de ontspanning van familie en vrienden graag op. Sinds 2004 werk ik in de kinderopvang en nog altijd met veel passie en plezier. Vanaf 1 april 2018 is dat bij Zus & Zo. 

 • Henriette Dijks

  Hallo allemaal, Mijn naam is Henriëtte Dijks. Geboren op 1 september 1985 en woonachtig samen met mijn kinderen Aaron, Rohan, Linn en Leon in Schoonebeek.

  lees meer

  Hallo allemaal,

  mijn naam is Henriëtte Dijks. Geboren op 1 september 1985 en woonachtig samen met mijn kinderen Aaron, Rohan, Linn en Leon in Schoonebeek. Het werken met kinderen is mijn passie dus de keuze voor de opleiding SPW was dan ook snel gemaakt. Sinds 2006 ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en per 1 mei 2018 mag ik werkzaam zijn bij Zus & Zo. Naast mijn baan vind ik het heel belangrijk om de tijd door te brengen met mijn gezin. Wij vinden het fijn om te wandelen in de natuur, maar ook thuis een filmpje op de bank of het lezen van een goed boek is heerlijk ontspannen. Daarnaast voetbal ik elke vrijdag in een damesteam in Schoonebeek. Kinderen zijn heel puur en dat maakt ze uniek. Ik hou van knutselen, zingen, bouwen, voorlezen en troost bieden daar waar nodig. Ik hoop een positieve bijdrage te mogen leveren in de groei en ontwikkeling van uw kind. Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust.

 • Rianne Prummel

  Hallo allemaal, mijn naam is Rianne Prummel (geboren 30-03-1987)

  lees meer

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Rianne Prummel (geboren 30-03-1987). Ik woon samen met Bert en onze kinderen Fleur (april 3013) en Thijmen (augustus 2015) in Nieuw Amsterdam. Ik heb de opleiding sport en bewegen gedaan, maar ben daarna een hele tijd blijven plakken in de Xenos. Maart 2017 ben ik met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gestart en in juni 2017 heb ik alle moed verzamelt en heb ik mijn baan in de winkel opgezegd om in de kinderopvang te gaan werken. Dit is de beste keus in jaren geweest! Ik vind kinderen geweldig, elke dag en elk moment is anders, kinderen zijn zo puur, staan zo dicht bij zichzelf en ik draag graag bij aan de ontwikkeling hierin van het kind. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, zelf keuzes kunnen maken en vooral kunnen genieten van het kind zijn..... want wees eerlijk het gaat al snel genoeg! 

  Groetjes Rianne

 • Lisa van den Berg

  Hallo, Ik ben Lisa van den Berg geboren 10 juni 1989 woonachtig in Hardenberg.

  lees meer

  Hallo,

  Ik ben Lisa van den Berg, geboren 10 juni 1989 woonachtig in Hardenberg. Samen met mijn vriend Wim Kleefman hebben we een dochter Laure (10-06-2016) en een zoon Aron (01-08-2019). Sinds 2009 werk ik in de kinderopvang en nog altijd met veel plezier! Ik vind het heerlijk en eervol werk, omdat geen enkel kind hetzelfde is en ieder kind uniek is! En eervol, omdat ik de eerste levensjaren van het kind mag beleven en hieraan een bijdrage mag leveren. Naast tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden geniet ik ook van een heerlijk boek/ film, wandelen, fietsen en creatief bezig zijn. 

 • Monique Klein

  Mijn naam is Monique Klein. geboren op 12 januari 1976.

  lees meer

  Mijn naam is Monique Klein, geboren op 12 januari 1976. Ik woon in Emmen samen met mijn man en 2 zoontjes, Dyon (1 juli 2008) en Kay (28 maart 2011). In mijn vrije tijd mag ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, maar ook gezellig met vriendinnen. Daarnaast probeer ik minimaal 2 keer in de week hard te lopen. Ik ben sinds september 2013 werkzaam in de kinderopvang en ik doe dit met heel veel plezier! Vanaf 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij Zus & Zo. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. 

  Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag!

  Groetjes Monique

 • Joyce Barendregt

  Hallo allemaal, Ik ben Joyce en ben geboren in Rotterdam

  lees meer

  Hallo allemaal,

  Ik ben Joyce en ben geboren in Rotterdam. Sinds 2017 woon ik samen met mijn man, 3 katten, 3 kippen en een konijn in Valthermond, waar we een klein boerderijtje hebben gekocht.

  Ik werk ruim 10 jaar binnen de kinderopvang en ik vind het nog steeds elke dag erg leuk. 
  Ze geven me een vrolijk en positief gevoel, waardoor ik leuke activiteiten kan aanbieden aan de kinderen.
  Het is voor mij een leuke uitdaging om de kinderen tevreden naar huis te zien gaan.

  Mijn hobby's zijn motor rijden, hout bewerken en oude spullen opknappen. 
  Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Roparun en middeleeuws Ter Apel wat ik met liefde doe. 

 • Tessa Hoff..

  Mijn naam is Tessa Hoff.

  lees meer

  Hallo allemaal!

  Mijn naam is Tessa Hoff. Ik ben 24 jaar en woon in Klazienaveen. 
  Na 2 jaar stage te hebben gelopen bij Zus & Zo ben ik op 21 september 2020 geslaagd voor mijn opleiding. Vanaf nu zal ik dus als collega op de groep te zien zijn. 

  Ik vind alle leeftijden leuk van het verzorgen baby's tot het voetballen met de BSO. 
  Ik vind het erg leuk om de verschillende ontwikkeling te zien bij een kind. Ik vind het erg belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich thuis voelt bij Zus & Zo, hier probeer ik dan ook mijn steentje aan bij te dragen.

  Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en sta met veel enthousiasme op de groep. 

  Buiten mijn werk om vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn vriendinnen en te sporten. 

  Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!

  Groetjes Tessa

 • Sharon de Rooij

  Mijn naam is Sharon de Rooij en ik ben 23 jaar oud.

  lees meer

  Mijn naam is Sharon de Rooij en ik ben 23 jaar oud, Ik heb de opleiding pedagogisch medewerkster niveau 3 gedaan. Nu wil ik mijn aan u voorstellen, zodat u mijn een klein beetje leert kennen. Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam bij Zus  & Zo als invalkracht. 

  U als ouders/ verzorgende opvoeders zullen mij afwisselend op de groepen zien staan. De kinderen zullen het vast een keer over mij hebben. Als beginnend beroeps oefenaar wil ik zorgen voor een goede sfeer op de groepen net als Zus & Zo.

  Wat ik zelf heel leuk vind om te doen is, wandelen, oppassen en creatief bezig zijn bij benodigde activiteiten. Ik vind mijzelf een sociale, leuke lieve meid die van aanpakken houdt en die wel in is voor een grapje of een goed gesprek. 

  Hierbij hoop ik dat ik u een beetje een indruk heb kunnen geven en hoop dat ik u snel een keer te spreken bij een overdracht. 

   

Giraffe
 • Zomervakantie 2021

  We hebben een geweldige zomervakantie achter de rug.

  Lees meer
 • Zomervakantie 2021

  Zes weken zomervakantie op de BSO, staan in het teken van allerlei verschillende beroepen. Wij hebben een gevarieerd programma voorbereid waarin plezier voorop staat!

  Lees meer