De oudercommissie stelt zich voor

 • Bouwien Jagt

  Hoi allemaal, mijn naam in Bouwien Jagt en sinds november 2014 ben ik lid van de OC van het KDV. Ik woon samen met mijn vriend Michel en onze dochters Maureen (25-06-2013) en Jasmijn (17-11-2015) in Nieuw Amsterdam.

  lees meer

  Hoi allemaal,

  Mijn naam in Bouwien Jagt en sinds november 2014 ben ik lid van de OC van het KDV. Ik woon samen met mijn vriend Michel en onze dochters Maureen (25-06-2013) en Jasmijn (17-11-2015) in Nieuw Amsterdam. Maureen gaat op maandag met heel veel plezier naar de Knabbel en Babbel groep en vanaf februari gaat ook Jasmijn naar het KDV. 
   
  Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en dit is dan ook de reden dat ik mij heb aangemeld als lid van de OC. 
  Mijn ervaring tot nu toe is dat de OC een groep is met enthousiaste en betrokken leden en dat het overleg met Bianca en/of Leonie constructief is. Als we iets voor jullie als ouders kunnen doen, laat het ons dan weten!
 • Jorein Pekelsma

  Hallo, ik ben Jorein Pekelsma, moeder van 3 prachtige dochters (Meike 2013, Sanne 2014 en Lotte 2016). Samen met mijn man hebben wij de juweliers zaak in Nieuw Amsterdam.

  lees meer
  Hallo,
   
  Ik ben Jorein Pekelsma, moeder van 3 prachtige dochters (Meike 2013, Sanne 2014 en Lotte 2016). Samen met mijn man hebben wij de juweliers zaak in Nieuw Amsterdam. Ik ben met de oudercommissie begonnen omdat ik graag meer verbonden wilde zijn bij de opvang van onze kinderen. Hierdoor ook meer nieuwe contacten op kan doen en mij inzet voor alle kinderen bij Zus en Zo. Leuke dingen regelen maar ook feedback kunnen geven naar Bianca en Leonie.
  En ideeën kunnen aandragen en meedenken met de organisatie. 
   
  Als u vragen hebt voor de oudercommissie kunt u contact opnemen met één van ons.
 • Jessica Geerlings

  Hallo allemaal, mijn naam is Jessica Geerlings en woon samen met mijn man Nick, dochter Fay-Lieke (7-8-2013) en 2 poezen (Muts & Dapper) in Nieuw-Amsterdam.

  lees meer

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Jessica Geerlings en woon samen met mijn man Nick, dochter Fay-Lieke (7-8-2013) en 2 poezen (Muts & Dapper) in Nieuw-Amsterdam. Ik ben dierenartsassistente in Dedemsvaart en werk daar 30 uur. Ik ben sinds 2014 lid van de oudercommissie omdat ik graag actief op de hoogte wil zijn van de opvang van mijn dochter. Fay-Lieke zit in de de Pim & Pom groep op wisselende dagen.

  Mocht je vragen hebben mbt de oudercommissie mag je mij altijd aanspreken en neem ik het mee in onze vergadering.

  Groetjes Jessica

 • Stefanie Burema

  Hallo, mijn naam is Stefanie Burema en ik ben sinds oktober 2015 OC-lid. Ik woon samen met mijn vriend Frank, onze dochter Anne (30-12-2012) en zoon Jesse (5-5-2015) in Veenoord.

  lees meer

  Hallo,

  Mijn naam is Stefanie Burema en ik ben sinds oktober 2015 OC-lid. Ik woon samen met mijn vriend Frank, onze dochter Anne (30-12-2012) en zoon Jesse (5-5-2015) in Veenoord. Anne gaat naar Zus & Zo sinds ze 13 maanden is en sinds augustus 2015 gaat ze ook met veel plezier naar de peutergroep. Elke dag komt ze met enthousiaste verhalen thuis over wat ze die dag allemaal gedaan heeft. Jesse bezoekt het kinderdagverblijf sinds hij 4 maanden oud is, ook hij gaat met veel plezier naar Zus & Zo!

  Omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de opvang van onze kinderen heb ik me aangemeld voor de oudercommissie.

  Neem gerust contact op bij vragen of opmerkingen!

 • Monique de Vries

  Hoi iedereen, mijn naam is Monique de Vries. Ik woon samen met mijn vriend Hank-louï en onze twee meiden Faylin (5) en Lowiss (2) in Veenoord.

  lees meer
  Hoi iedereen,
  Mijn naam is Monique de Vries. Ik woon samen met mijn vriend Hank-louï en onze twee meiden Faylin (5) en Lowiss (2) in Veenoord. Al vanaf dat de meisjes een paar maandjes jong waren gaan ze naar Zus & Zo. Altijd met veel plezier. Na een korte onderbreking zijn ze inmiddels beide weer terug. Faylin bij de BSO en Lowiss bij de Woezel en Pip groep.
   
  Om meer betrokken te zijn bij de opvang van onze meisjes heb ik me in 2018 aangmeld bij de OC. Ik sta open voor adviezen en/of suggesties welke we zouden kunnen meenemen in de oudercommissie. Dus wil je iets aangeven of vragen, zeg het me gerust!
 • Jerney Veenstra

  Mijn naam is Jerney Veenstra en ik ben sinds november 2014 lid van de oudercommissie.

  lees meer

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Jerney Veenstra en ik ben sinds november 2014 lid van de oudercommissie. Ik woon samen met mijn partner Niels en mijn zoon Kaylan (2011) in Nieuw-Amsterdam. Om het weekend en iedere dinsdag zijn de kinderen van Niels ook bij ons. Ik ben sinds 2009 werkzaam als docent op het voortgezet onderwijs en geef les aan leerlingen met leer- en gedragsproblemen. De reden dat ik OC-lid ben geworden is, omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de opvang van mijn zoon. Daarnaast vind ik het interessant om goed te weten waarom er bepaalde keuzes worden gemaakt binnen de opvang. Het is leuk om daar met elkaar over te kunnen sparren en een bijdrage te kunnen leveren. 

  Mochten er bijzonderheden en/of vragen zijn, stel ze gerust.

  Groetjes, Jerney.

Giraffe
 • Modderdag 2019

  Op 28 juni was het nationale modderdag.

  Lees meer
 • Onze peuters naar de boerderij

  Op 19 en 21 juni brachten onze peuters een bezoek aan de boerderij van boer Brinks.

  Lees meer