De oudercommissie stelt zich voor

 • Bouwien Jagt

  Hoi allemaal, mijn naam in Bouwien Jagt en sinds november 2014 ben ik lid van de OC van het KDV. Ik woon samen met mijn vriend Michel en onze dochters Maureen (25-06-2013) en Jasmijn (17-11-2015) in Nieuw Amsterdam.

  lees meer

  Hoi allemaal,

  Mijn naam in Bouwien Jagt en sinds november 2014 ben ik lid van de OC van het KDV. Ik woon samen met mijn vriend Michel en onze dochters Maureen (25-06-2013) en Jasmijn (17-11-2015) in Nieuw Amsterdam. Maureen gaat op maandag met heel veel plezier naar de Knabbel en Babbel groep en vanaf februari gaat ook Jasmijn naar het KDV. 
   
  Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn en dit is dan ook de reden dat ik mij heb aangemeld als lid van de OC. 
  Mijn ervaring tot nu toe is dat de OC een groep is met enthousiaste en betrokken leden en dat het overleg met Bianca en/of Leonie constructief is. Als we iets voor jullie als ouders kunnen doen, laat het ons dan weten!
 • Jorein Pekelsma

  Hallo, ik ben Jorein Pekelsma, moeder van 3 prachtige dochters (Meike 2013, Sanne 2014 en Lotte 2016). Samen met mijn man hebben wij de juweliers zaak in Nieuw Amsterdam.

  lees meer
  Hallo,
   
  Ik ben Jorein Pekelsma, moeder van 3 prachtige dochters (Meike 2013, Sanne 2014 en Lotte 2016). Samen met mijn man hebben wij de juweliers zaak in Nieuw Amsterdam. Ik ben met de oudercommissie begonnen omdat ik graag meer verbonden wilde zijn bij de opvang van onze kinderen. Hierdoor ook meer nieuwe contacten op kan doen en mij inzet voor alle kinderen bij Zus en Zo. Leuke dingen regelen maar ook feedback kunnen geven naar Bianca en Leonie.
  En ideeën kunnen aandragen en meedenken met de organisatie. 
   
  Als u vragen hebt voor de oudercommissie kunt u contact opnemen met één van ons.
 • Jessica Geerlings

  Hallo allemaal, mijn naam is Jessica Geerlings en woon samen met mijn man Nick, dochter Fay-Lieke (7-8-2013) en 2 poezen (Muts & Dapper) in Nieuw-Amsterdam.

  lees meer

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Jessica Geerlings en woon samen met mijn man Nick, dochter Fay-Lieke (7-8-2013) en 2 poezen (Muts & Dapper) in Nieuw-Amsterdam. Ik ben dierenartsassistente in Dedemsvaart en werk daar 30 uur. Ik ben sinds 2014 lid van de oudercommissie omdat ik graag actief op de hoogte wil zijn van de opvang van mijn dochter. Fay-Lieke zit in de de Pim & Pom groep op wisselende dagen.

  Mocht je vragen hebben mbt de oudercommissie mag je mij altijd aanspreken en neem ik het mee in onze vergadering.

  Groetjes Jessica

 • Monique de Vries

  Hoi iedereen, mijn naam is Monique de Vries. Ik woon samen met mijn vriend Hank-louï en onze twee meiden Faylin (5) en Lowiss (2) in Veenoord.

  lees meer
  Hoi iedereen,
  Mijn naam is Monique de Vries. Ik woon samen met mijn vriend Hank-louï en onze twee meiden Faylin (5) en Lowiss (2) in Veenoord. Al vanaf dat de meisjes een paar maandjes jong waren gaan ze naar Zus & Zo. Altijd met veel plezier. Na een korte onderbreking zijn ze inmiddels beide weer terug. Faylin bij de BSO en Lowiss bij de Woezel en Pip groep.
   
  Om meer betrokken te zijn bij de opvang van onze meisjes heb ik me in 2018 aangmeld bij de OC. Ik sta open voor adviezen en/of suggesties welke we zouden kunnen meenemen in de oudercommissie. Dus wil je iets aangeven of vragen, zeg het me gerust!
 • Sandra Naber

  Ik ben Sandra Naber en woon sinds 2 jaar met mijn vriend Rick Medendorp en onze dochters Amy (2015) en Lise (2017) in Veenoord.

  lees meer

  Ik ben Sandra Naber en woon sinds 2 jaar met mijn vriend Rick Medendorp en onze dochters Amy (2015) en Lise (2017) in Veenoord. Ik werk als zelfstandig interieurstylist, inrichten is mijn passie.

  Naast mijn werk en hobby's (tuinieren, koken/bakken en wellness) vind ik het leuk om actief mee te denken met andere mensen/bedrijven en omdat ik het heel belangrijk vind dat onze kinderen op een goede manier worden opgevangen, heb ik me in 2018 aangemeld voor de oudercommissie. Daarnaast is het een fijne manier om in contact te komen met andere ouders uit het dorp. 

  Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en vind het leuk om een praatje te maken. spreek me dus gerust aan bij het KDV, Voorschool of BSO als je vragen of opmerkingen hebt. 

   

Giraffe
 • Feestweek 2020, Zus & Zo 10 jaar!

  Hiep hiep hoera, Zus en zo 10 jaar!

  Lees meer
 • kerstmarkt BSO

  Op dinsdagavond 17 december heeft de BSO een kerstmarkt georganiseerd.

  Lees meer